Taste for Business

Op zoek naar de sommelier die al jouw wijnzaken uit handen neemt? Het schenken van de beste wijnen is een expertise en een tijdrovend onderdeel van het horecaschap. Het vraagt om maatwerk, passend bij jouw horecaonderneming. Kirsten, als onafhankelijk wijnconsulent, regelt al jouw wijnzaken.

 

 

 

 

 

De voordelen:
– Inkoop tegen de beste prijscondities
– Samenwerking met 12 gespecialiseerde wijnimporteurs
– Levering van glaswerk en andere benodigdheden
– Blijf op de hoogte van de nieuwste wijnen en bijzondere acties
– Extra inbegrepen: wijntraining voor jouw horecapersoneel!

Moeite met of geen tijd voor het samenstellen van bijvoorbeeld een wijnkaart, wijnarrangementen of wijnbeschrijvingen? En wil jij je als horecaondernemer op het gebied van wijn onderscheiden van de rest? Zonder een sommelier in dienst te hoeven nemen? Bel Kirsten!

Wijncursus voor horecapersoneel

Omdat het geven van een passend wijnadvies een essentieel onderdeel vormt van excellente serviceverlening voor uw gasten, verzorg ik trainingen op maat voor uw horecapersoneel. Uw eigen wijnkaart loopt hierbij als rode draad door de trainingen. Na afloop van de cursus hebben uw medewerkers een goede kennis van wijn en uw gasten genieten van de juiste wijnen bij hun gerechten kortom, een uitstekende boost voor uw wijnomzet!

 


Peggy van der Aar, Restaurant de Imperator, Gulpen

“Voor de Imperator is Taste by Kirsten dé partner op het gebied van wijn!”


Eelco van Amelsvoort, Grand café Neubourg, Gulpen

“Grote voordeel van Taste by Kirsten is de grote diversiteit aan wijnen door het gebruik van meerdere leveranciers. Vakkundig advies voor zowel onze wijnkaart als wijn-spijs advies voor thema-avonden en speciale menu’s. De communicatie verloopt zeer soepel door korte de communicatielijn.”