Taste & Enjoy

Samen genieten van bijzondere wijnen, de leukste manier om te ontspannen! 
Op gepassioneerde wijze vertelt Kirsten je alles over wijn èn over goede wijn/spijs combinaties.
Eigenlijk is er maar één regel: de beste wijn is de wijn die jij het lekkerst vindt! Weet je waaróm, dan beoordeel en koop jij je wijnen op een andere manier….en kom je thuis met de juiste en dus lekkere fles wijn. Wijnglazen, karaffen voor water, spitons, formulieren, pennen, aromawielen en wijnbeschrijvingen zijn inbegrepen in de prijs en worden door Taste by Kirsten! verzorgd.

Taste Basic

Proef gedurende 2 uur een selectie van 7 van onze favoriete “huis”wijnen, alledaagse wijnen die gewoon heel lekker zijn.

Kosten € 25,00 per persoon

Taste Favorite

Proef gedurende 2,5 uur een selectie van 7 bijzondere wereldse wijnen.

Kosten € 25,00 per persoon

Taste Special

Proef gedurende 2,5 uur een selectie van 8 speciale wereldse wijnen. Onder andere klassiekers, bekende chateaux en een mooie grand cru.

Kosten € 34,50 per persoon

Taste The Pink Lady

Een feestelijke proeverij speciaal voor ladies (en mannen die het aandurven…)! Proef diverse roze wijnen, mèt en zonder bubbels.

Kosten vanaf € 25,00 per persoon

Taste Bubbles

Sprankelende proeverij van 8 mousserende wijnen. Proef de absolute klasse van Champagne en geniet van verassende Cremant’s , Prosecco & Cava.

Kosten vanaf € 55,00 per persoon

Taste France

Frankrijk, de eerste liefde van menig wijnliefhebber! Met oog voor traditie en historie proeven we klassieke en moderne wijnen.

Kosten vanaf € 25,00 per persoon

Taste Italy

Zowel de wijntradities als het klimaat en de bodem zijn in ieder wijngebied verschillend.

Kosten vanaf € 25,00 per persoon

Taste Germany & Austria

De Duitse witte wijnen horen bij de beste van de wereld. Laat je verrassen door een selectie hoogstaande Duitse en Oostenrijkse wijnen.

Kosten vanaf € 29,50 per persoon

Taste Spain & Portugal

Spanje is een populair wijnland, van frisse wijnen uit de Rueda tot een krachtige Rioja.osten vanaf € 25,00 per persoon

Taste Limburg

Preuve de wien oet t bronsgreun eikenhout.

Kosten vanaf € 28,50 per persoon.

 

Taste The New World

Wat is de “Nieuwe Wereld” en wat kenmerkt de wijnen die hier vandaan komen? Ontdek het in wijnproeverij “The new World”.

Kosten vanaf € 29,50 per persoon

Taste & Learn
Gijs Lumeij, Gulpen

Kirsten is meer dan wie ook in mijn leven verantwoordelijk geweest voor het aanwakkeren van mijn passie voor wijn. De cursussen behelzen alles wat met goede wijn te maken heeft; topografie, geologie, chemie, historie, gastronomie, oenologie; eigenlijk is deze opsomming onuitputtelijk. Na de cursussen mag ik wel zeggen dat wijn voor mij meer is geworden dan alleen een hobby.


Erik Bongaerts, Gulpen

De kennis en kunde waarmee Kirsten wijn en spijs weet te combineren zijn van Hoogste Kwaliteit. Een verrijking voor de smaak, een feest voor alle smaak zintuigen.Het enthousiasme , de passie en gedrevenheid die Kirsten in haar vak legt getuigd van professionaliteit en liefde voor het product. Heerlijk te ervaren dat zulke vakvrouwen bereikbaar zijn, en de weg weten naar de meest mooie wijnen. Moge duidelijk zijn dat Kirsten’s Taste een Aanrader is.